Udtrækning af vindere – Året der gik 2023

Tillykke til vinderne, der er fundet ved lodtrækning blandt alle, der har stemt på historierne i Året der gik 2023. Vinderne har fået direkte besked på mail:

Hovedpræmie: 1x gavekort til KulturCenter Skive & Skive Theater på 1000 kr.
Anni Ringgaard

Andenpræmie: 3x to årskort til Museum Salling
Gitte Smedegaard
Signe Bysted
Karina Zumbusch

Tredjepræmie: 5x gavekort på 200 kr. til Skive Handel
Chris Dahl
Mette Steffensen
Anne Mette Mårup
Annie Cramer
Christina Ullits

Præmier

Hovedpræmie:

Årets hovedpræmie er et gavekort til KulturCenter Skive & Skive Theater på 1000 kr. Vælg mellem et hav af oplevelser, alt lige fra stand up over koncerter og teater til en tur i badeland.

2. præmie:

Der findes 3 heldige vindere af 2. præmien, som er to årskort til Museum Salling. Et årskort giver adgang til alle Museum Sallings udstillingssteder – Skive Museum, Spøttrup Borg, Fur Museum og Glyngøre Kulturstation – indenfor åbningstiden.

3. præmie:

Der findes 5 heldige vindere af 3. præmien, som er et gavekort på 200 kr. til Skive Handel. Gavekortet kan bruges i mere end 70 lokale butikker.

Regnbuebro i Skive. Tekst på billede: Gavekortbevis

 

Konkurrencebetingelser

Ved at trykke på “STEM” accepterer du, at Skive Kommune registrerer de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med afstemningen. Skive Kommune vil kun bruge oplysningerne i denne forbindelse og videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Du kan se mere om dine rettigheder som registreret på Skive Kommunes hjemmeside.

Konkurrencen løber fra den 14. december 2023 til og med den 4. januar 2023. Historien med flest stemmer den 5. januar kl. 9.00 vinder! Herefter udtrækkes og offentliggøres de heldige vindere blandt alle der har stemt.

Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager i konkurrencen ved at stemme på den historie, du synes, skal vinde Årets RENT LIV Historie på Skiveegnen 2023 og derefter udfylder de påkrævede oplysninger. Vinderne trækkes blandt alle afgivne stemmer.

Hvis du vinder

Vinderne får direkte besked på den oplyste e-mail-adresse. Hører Skive Kommune ikke fra en vinder inden for 7 hverdage, har vi ret til at trække en ny vinder, og den først udnævnte vinder har ingen opkrævningsret.

Generelle betingelser

Skive Kommune forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i udsendelse af markedsføringsmateriale. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager præmien hurtigst muligt efter udtrækning.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før Skive Kommune modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Skive Kommunes direktion og ansatte i afdelingen Kommunikation kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive, CVR: 29189579.

Skive Kommune påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kommunikation@skivekommune.dk

 

Skive Bølge