Stem på årets historie fra Skiveegnen og vind!

Ved at stemme på dén eller de historier, du synes skal vinde prisen som årets historie fra Skiveegnen, deltager du i lodtrækningen om flotte lokale præmier. Du afgiver en stemme med dit navn og e-mail. Ønsker du at stemme på flere historier, er du meget velkommen til at afgive flere stemmer. Dette giver dog ikke flere lodder i puljen.

Præmier

Hovedpræmie:

Hovedpræmien består af en dagstur inkl. transport for fire personer. Turen inkluderer frokost på Fur Bryghus efterfulgt af en guidet tur rundt på Fur. Dagen afsluttes med en gourmetoplevelse på Limfjordens Hus.

 

Ekstrapræmier:

Rundvisning på Brænderiet Limfjorden for 10 personer inkl. smagsprøver.

 

Gourmetmiddag for 2 personer på Højslev kro.

 

Smagsoplevelse for 2 i Østersbaren, Glyngøre Shellfish.

Konkurrencebetingelser

Ved at trykke på “STEM” accepterer du, at Skive Kommune registrerer de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med afstemningen. Skive Kommune vil kun bruge oplysningerne i denne forbindelse og videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Du kan se mere om dine rettigheder som registreret på Skive Kommunes hjemmeside.

Konkurrencen løber fra den 15. december 2020 til og med den 3. januar 2021.

Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager i konkurrencen ved at stemme på den historie, du synes, skal vinde Årets Historie på Skiveegnen 2020 og derefter udfylder de påkrævede oplysninger. Vinderne trækkes blandt alle afgivne stemmer.

Hvad kan jeg vinde?

Der er følgende præmier i konkurrencen:

Hovedpræmie:

  • En dagstur inkl. transport for fire personer. Turen inkluderer frokost på Fur Bryghus efterfulgt af en guidet tur rundt på Fur. Dagen afsluttes med en gourmetoplevelse på Limfjordens Hus.

Ekstrapræmier:

  • Rundvisning på Brænderiet Limfjorden for 10 personer inkl. smagsprøver.
  • Gourmetmiddag for 2 personer på Højslev kro.
  • Smagsoplevelse for 2 i Østersbaren, Glyngøre Shellfish.

Hvis du vinder

Vinderne får direkte besked på den oplyste e-mail-adresse. Hører Skive Kommune ikke fra en vinder inden for 7 hverdage, har vi ret til at trække en ny vinder, og den først udnævnte vinder har ingen opkrævningsret.

Generelle betingelser

Skive Kommune forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i udsendelse af markedsføringsmateriale. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager præmien hurtigst muligt efter udtrækning.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før Skive Kommune modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Skive Kommunes direktion og ansatte i afdelingen Kommunikation, Udvikling & Erhverv kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Skive Kommune Torvegade 10, 7800 Skive, CVR: 29189579.

Skive Kommune påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på eogu@skivekommune.dk

 

Skive Bølge