Afstemningen 2022 er slut.

Vi har nu fundet de heldige vindere via lodtrækning. Vi har kontaktet vinderne direkte pr. mail – når de bekræfter mailen med et svar retur, sender vi dem deres præmie. Hører vi ikke fra en vinder inden for 7 hverdage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Følgende personer er trukket som vindere i konkurrencen:

Lasse Haubo
Maria Kannegaard
Lis Futtrup
Susanne Kristensen
Jannie Thomsen
Charlotte Louise Wiehl
Viggo Poulsen
Thomas Bedsted
Robert Pedersen

Præmier

Hovedpræmie:

Årets hovedpræmie er 2 partout billetter til Skive Festival, hvor publikum d. 1.-3. juni kan opleve store live navne som Thomas Helmig, Tobias Rahim, Medina, L.O.C., Andreas Odbjerg, Jonah Blacksmith og mange flere.

Grafik: Skive Festival plakat

2. præmie:

Der findes 3 heldige vindere af 2. præmien, som er en egnskasse med lokale lækkerier fra Skiveegnen. Indholdet i Egnskassen varierer efter sæson og har stort fokus på lokale råvarer fra Skiveegnen, samt god kvalitet og et godt produkt. Med lokale råvarer er der tale om; specialøl fra Skiveegnens bryggerier, ost fra Thise Mejeri, chokolade fra lokale distributører, sæbe fra lokale produktioner, madolie, pølser og andre delikatesser fra lokale slagterier/pølsemagere og mange andre.

Egnskasse med forskellige lækkerier fra Skiveegnen

3. præmie:

Der findes 5 heldige vindere af 3. præmien, som er et gavekort på 200 kr. til Skive Handel. Gavekortet kan bruges i mere end 70 lokale butikker.

Regnbuebro i Skive. Tekst på billede: Gavekortbevis

 

Konkurrencebetingelser

Ved at trykke på “STEM” accepterer du, at Skive Kommune registrerer de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med afstemningen. Skive Kommune vil kun bruge oplysningerne i denne forbindelse og videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Du kan se mere om dine rettigheder som registreret på Skive Kommunes hjemmeside.

Konkurrencen løber fra den 14. december 2022 til og med den 4. januar 2023. Historien med flest stemmer den 4. januar kl. 9.00 vinder! Herefter udtrækkes og offentliggøres de heldige vindere blandt alle der har stemt.

Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager i konkurrencen ved at stemme på den historie, du synes, skal vinde Årets RENT LIV Historie på Skiveegnen 2022 og derefter udfylder de påkrævede oplysninger. Vinderne trækkes blandt alle afgivne stemmer.

Hvis du vinder

Vinderne får direkte besked på den oplyste e-mail-adresse. Hører Skive Kommune ikke fra en vinder inden for 7 hverdage, har vi ret til at trække en ny vinder, og den først udnævnte vinder har ingen opkrævningsret.

Generelle betingelser

Skive Kommune forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i udsendelse af markedsføringsmateriale. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager præmien hurtigst muligt efter udtrækning.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før Skive Kommune modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Skive Kommunes direktion og ansatte i afdelingen Kommunikation kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Skive Kommune Torvegade 10, 7800 Skive, CVR: 29189579.

Skive Kommune påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kommunikation@skivekommune.dk

 

Skive Bølge