Stem på årets RENT LIV historie fra Skiveegnen og vind!

Ved at stemme på dén eller de historier, du synes skal vinde prisen som årets RENT LIV historie fra Skiveegnen, deltager du i lodtrækningen om flotte lokale præmier. Du afgiver en stemme med dit navn og e-mail. Ønsker du at stemme på flere historier, er du meget velkommen til at afgive flere stemmer. Dette giver dog ikke flere lodder i puljen.

 

Præmier

Hovedpræmie:

Året hovedpræmie er 2 billetter til den nye to-dages festival i Skive ’KSC Sommerfestival 2022’. Festivalen afholdes sidste weekend i august i KCS’ gårdhave, hvor publikum kan opleve store live navne som Johnny Madsen, Jacob Dinesen, Folkeklubben, Queen Machine og hollandske Mumfords Calling.

2. præmie:

Der findes 3 heldige vindere af 2. præmien, som er en egnskasse med lokale lækkerier fra Skiveegnen. Indholdet i Egnskassen varierer efter sæson og har stort fokus på lokale råvarer fra Skiveegnen, samt god kvalitet og et godt produkt. Med lokale råvarer er der tale om; specialøl fra Skiveegnens bryggerier, ost fra Thise Mejeri, chokolade fra lokale distributører, sæbe fra lokale produktioner, madolie, pølser og andre delikatesser fra lokale slagterier/pølsemagere og mange andre.

3. præmie:

Der finde 5 heldige vindere af 3. præmien, som er et gavekort på 200 kr. til Skive Handel. Gavekortet kan bruges i mere end 70 lokale butikker.

 

Konkurrencebetingelser

Ved at trykke på “STEM” accepterer du, at Skive Kommune registrerer de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med afstemningen. Skive Kommune vil kun bruge oplysningerne i denne forbindelse og videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Du kan se mere om dine rettigheder som registreret på Skive Kommunes hjemmeside.

Konkurrencen løber fra den 13. december 2021 til og med den 3. januar 2022.

Vinderne findes ved lodtrækning blandt deltagerne.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager i konkurrencen ved at stemme på den historie, du synes, skal vinde Årets RENT LIV Historie på Skiveegnen 2021 og derefter udfylder de påkrævede oplysninger. Vinderne trækkes blandt alle afgivne stemmer.

Hvad kan jeg vinde?

Der er følgende præmier i konkurrencen:

Hovedpræmie:

  • Året hovedpræmie er 2 billetter til den nye to-dages festival i Skive ’KSC Sommerfestival 2022’. Festivalen afholdes sidste weekend i august i KCS’ gårdhave, hvor publikum kan opleve store live navne som Johnny Madsen, Jacob Dinesen, Folkeklubben, Queen Machine og hollandske Mumfords Calling.

2. præmie:

  • Der findes 3 heldige vindere af 2. præmien, som er en egnskasse med lokale lækkerier fra Skiveegnen. Indholdet i Egnskassen varierer efter sæson og har stort fokus på lokale råvarer fra Skiveegnen, samt god kvalitet og et godt produkt. Med lokale råvarer er der tale om; specialøl fra Skiveegnens bryggerier, ost fra Thise Mejeri, chokolade fra lokale distributører, sæbe fra lokale produktioner, madolie, pølser og andre delikatesser fra lokale slagterier/pølsemagere og mange andre.

3. præmie:

  • Der finde 5 heldige vindere af 3. præmien, som er et gavekort på 200 kr. til Skive Handel. Gavekortet kan bruges i mere end 70 lokale butikker.

Hvis du vinder

Vinderne får direkte besked på den oplyste e-mail-adresse. Hører Skive Kommune ikke fra en vinder inden for 7 hverdage, har vi ret til at trække en ny vinder, og den først udnævnte vinder har ingen opkrævningsret.

Generelle betingelser

Skive Kommune forbeholder sig ret til at offentliggøre vindernes navn i udsendelse af markedsføringsmateriale. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager præmien hurtigst muligt efter udtrækning.

Præmier udleveres ikke til personer under 18 år, før Skive Kommune modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge. Skive Kommunes direktion og ansatte i afdelingen Kommunikation kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Skive Kommune Torvegade 10, 7800 Skive, CVR: 29189579.

Skive Kommune påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kommunikation@skivekommune.dk

 

Skive Bølge