Hvidt bølge design-element Hvidt bølge design-element

– Det kunne egentlig være rart med en sti her i området, blev Leif Jeppesen og Jan H. Opstrup enige om for cirka 15 år siden. Stedet, de havde i tankerne, var Glattrup Mose, og der var temmelig vådt. Men også meget smukt. De forestillede sig et stisystem og en bro hen over mosen og gik selv i gang med at søge penge og de nødvendige tilladelser.

Siden er kommunen kommet på banen, og den ene millionbevillling efter den anden er givet til de spektakulære planer – både fra A.P. Møller, Skive Kommune og Spar Vest Fonden. Og her i efteråret nåede projektgruppen i mål med finansieringen på de i alt 30 millioner.

– Det er slet ikke til at forstå, at vores idé om nogle stier i området er vokset til et projekt til så mange millioner. Vi er stolte af, at bidragyderne har kunnet se de store muligheder, der er for at binde midtbyen bedre sammen med naturen herude ved Glattrup Mose. Stierne og den kommende bro i området vil åbne for nye naturoplevelser, siger de to ildsjæle, der blev fejret med alkoholfrie bobler og kransekage på rådhuset i Skive, da de samlede projektmidler var i hus.

… vi kalder det RENT LIV

Skive Bølge