Hvidt bølge design-element Hvidt bølge design-element

Det begyndte egentlig i genbrugsbutikken hos Nomi4s i Kåstrup. Der havde de mange flere bøger, end de kunne sælge, og derfor endte mange af dem med at blive brændt. Men det var lige indtil den dag, de fik en idé hos beskæftigelsesværkstedet BOMI i Skive, hvor to virksomhedskonsulenter fra jobcentret og en værkstedsassistent satte sig sammen og skabte idéen om et nyt liv til bogryggene.

De fandt på at skille papir og bogrygge fra hinanden. På den måde kan papiret i bøgerne blive genanvendt 6-7 gange, mens de afskårne bogrygge kan samles i unikke opsætninger og blive til moderne udsmykning, der kan pryde både hjemmet, kontoret, butikken eller hvor man nu synes, de passer ind.

– Vi har haft stor succes med idéen. Ikke mindst fordi vores lokale stjerne-designer Søren Vester brugte dem i ét af programmerne ’I hus til halsen’ for at skabe et andet liv og nye farver i et hus, fortæller værkstedsassistenten fra BOMI, Jesper Bak, der er én af dem, der var med til at få idéen omsat til virkelighed.

… vi kalder det RENT LIV

Skive Bølge