Tilmeld dig Klub 78xx og vind! 

Ved at tilmelde dig Klub 78xx i perioden fra den 15. december 2020 til og med den 3. januar 2021 deltager du i konkurrencen om at vinde en fed dag på Skiveegnen med dine venner. Tilmelding til Klub 78xx er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig ved at sende en mail til eogu@skivekommune.dk.

Præmie

Præmien består af en dagstur inkl. transport for fire personer. Turen inkluderer frokost på Hotel Strandtangen, en tur på fjorden i glaskajakker med Vision Kayak og slutter af med en middag hos Brasserie Bogart efterfulgt af en valgfri film i biografen.

Konkurrencebetingelser

Ved tilmelding til Klub 78xx accepterer du, at Skive Kommune registrerer og opbevarer de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med tilmeldingen. Hvis du framelder dig klubben, slettes dine oplysninger. Skive Kommune vil kun bruge oplysningerne i forbindelse med Klub 78xx og videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger som medlem af Klub 78xx her.

Hvordan deltager jeg?

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig Klub 78xx netværket i perioden fra den 15. december 2020 til og med 3. januar 2021. Vinderen findes ved lodtrækning blandt de nye tilmeldte til Klub 78xx.

Hvad vinder jeg

Der er følgende præmie i konkurrencen:

Hovedpræmie:

  • 1 x dagstur inkl. transport for fire personer. Turen inkluderer frokost på Hotel Strandtangen, en tur på fjorden i glaskajakker med Vision Kayak og slutter af med en middag hos Brasserie Bogart efterfulgt af en valgfri film i biografen.

Hvis du vinder

Vinderen får direkte besked på den oplyste e-mail adresse. Hører Skive Kommune ikke fra vinderen inden for 7 hverdage, har vi ret til at trække en ny vinder, og den først udnævnte vinder har ingen opkrævningsret.

Generelle betingelser

Kun unge, der tidligere har boet i Skive Kommune og som nu er fraflyttet kommunen, kan deltage i konkurrencen.

Skive Kommune forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderens navn i udsendelse af markedsføringsmateriale. Ved at deltage i konkurrencen accepteres denne offentliggørelse. Vinderen modtager præmien hurtigst muligt efter udtrækning.

Konkurrencen udbydes af Skive Kommune Torvegade 10, 7800 Skive, CVR: 29189579.

Skive Kommune påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på eogu@skivekommune.dk

Skive Bølge